Digitalaffarsekonom

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Grundförutsättningar

Alla på Nya Ekonomikompetens är människor som gillar andra människor, service och kvalitet. Våra medarbetare är akademiker eller motsvarande. Vana att arbeta självständigt såväl som i grupp. Med stort inslag av frihet under ansvar.

Arbetsplatsen

Förutom att arbete ibland utförs ute hos kund, har vi vår ordinarie arbetsplats på härliga Karlstad Business Center centralt i Inre Hamn. Det gör att du får kollegor både i Nya Ekonomikompetens såväl som i en mängd andra spännande företag.

 

Miljön är mycket modern och digitalt inriktad. Med möjlighet till stor variation både vad gäller arbetsplatser såväl som mötesrum och samtal med andra i olika branscher.

 

Andra fördelar

På Nya Ekonomikompetens prioriterar vi:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att även arbeta hemifrån/på distans
 • Goda anställningsvillkor och del i företagets framgångar
 • Molnbaserade system, digitala arbetssätt och hjälpmedel
 • En modern och spännande aktivitetsbaserad arbetsmiljö
 • Bra möjligheter att vara med och påverka samt utvecklas
 • Friskvård & företagshälsovård
 • LapTop, mobiltelefon, abonnemang
 • 6 veckors semester
 • Bra pensionsvillkor

Karriär

Inom Nya Ekonomikompetens kommer vi göra allt vi kan för att stötta din vidare utveckling och karriär i företaget. Tillsammans med dig.

 

 

 

 

Vision

Vår vision kallas 'vision ett hundra' och bygger på en kombination av nöjda kunder, medarbetare och affärsnytta. Samt tillväxt.

Vi söker en energifylld & kompetent lagspelare

Digital Affärsekonom

 

I en värld där allt mer digitaliseras och automatiseras, vet vi att det finns ett stort behov av oss på Nya Ekonomikompetens. Som bygger kundrelationer med hjälp av duktiga, kommunikativa människor. Vi kombinerar modern teknik och effektiva ekonomiprocesser. Med kvalificerad affärsrådgivning.

 

Vi söker dig som vill något. Som är en duktig redovisnings- och affärsekonom. Drivs av digitalisering och smartare sätt att arbeta - även inom andra administrativa områden som angränsar till ekonomiavdelningen. Som gillar kontakter och att skapa affärer.

 

Du har förstås arbetat några år efter dina akademiska studier och är sugen på mer eget ansvar. På att få använda din kompetens och komma vidare även genom att lyfta andra. Kanske komma bort en del från debiteringsgrader och mer fokusera på flödeseffektivitet och kundnytta.

 

Vi vill att du hänger med oss, utvecklas och bidrar till att Nya Ekonomikompetens fortsätter vara ett uppskattat stöd för våra kunder. Inte bara genom att säkerställa utförandet av redovisning, lön och bokslut utan även genom goda råd. Bra bemötande. Ordning och reda. Planering och proaktivitet. Digitalisering. Lönsamhets- och tillväxtråd.

 

Finner du en drivkraft och stimulans i att möta människor samtidigt som du snabbt växlar om och fokuserar på utförande i digital miljö passar du vårt arbetssätt. Att både vilja och kunna vara all-round. Få saker utförda. Ha mycket på gång. Och utifrån givna ramar agera självständigt - samtidigt vara en del i ett starkt team.

 

Vissa delar har du med dig, andra delar utvecklar du tillsammans med oss:

 

 • God förståelse för redovisning, bokslut, likviditet och nyckeltal.
 • Intresse för att konvertera ekonomiska utfall till affärsmässiga underlag för beslut och styrning.
 • Intresse, förmåga och drivkraft att skapa och driva affärer.
 • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.
 • Vana att driva administrativa projekt för att kunna stötta kunder i övergången till Nya Ekonomikompetens. Och sedan ständigt förbättra.

 

Tillsammans gör vi det lönsamt för kunden att anlita Nya Ekonomikompetens. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.

 

Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick off osv. Glädje och gemenskap. Hos oss måste du även gilla fysisk träning eftersom vi tränar tillsammans varje vecka (på arbetstid).

 

Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss. Vi vill gärna att du har med följande:

 

 • Ansökan skall vara digital och skickad till mailadressen nedan
 • Kort beskrivning av dig själv
 • CV
 • Ev. uppsägningstid i din nuvarande tjänst
 • Gärna foto på dig själv
 • Krav: Bostadsort Karlstad närområde. Körkort. Ansökan via mail med direkt svarsmöjlighet.

 

Tjänsten är heltid (du kan dock välja t.ex. 80% om det passar dig bäst) och stationerad i Karlstad. Vi behandlar kandidater löpande (självklart också helt konfidentiellt) och vill gärna ha din ansökan så snart du kan, dock allra senast torsdag 31/1. Maila ansökan märkt "Affärsekonom" till info@nyaek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Följ oss även gärna på sociala medier

HÄNG MED PÅ EN MODERN RESA

Nöjd Kund

Partnerskap

Kund Garantier

Nöjd Medarbetare

All rights reserved. POWERED & PRODUCED by Ekonomikompetens Nordic AB