Case

Referenser och kundcase

Kunder säger

Qbim AB

”Jag är mycket nöjd med Nya Ekonomikompetens transparenta prissättning och enkelheten med att digitalisera företagets interna flöden.

 

Det jag uppskattar mest är de proaktiva rekommendationerna & påminnelserna, som skapar bra finansiell styrka i ett finansiellt starkt mindre bolag som vårt.”

Mikael Hyensjö, VD Qbim (5-talet anställda)

ISMOTEC AB

”Dels behövde vi stärka upp vår ekonomifunktion med allt från fakturering och redovisning till lön och löpande ekonomiarbete.

Dels behövde vi stöd i att utvärdera och upphandla ett nytt ekonomisystem och vi behövde dessutom en tidsbegränsad lösning för ekonomichefsfunktionen under en föräldraledighet.

 

I de inledande mötena kände vi ett stort förtroende för Nya ekonomikompetens. De kunde leverera det vi eftersökte med en liten flexibel organisation, vilket kändes viktigt för oss.

 

Förtroende, kompetens, effektivitet och leverans är några ord som sammanfattar Nya ekonomikompetens från vårt perspektiv.

Att de ”lovat” att digitalisera vår ekonomiavdelning ser vi som en extra bonus!”

Lotta Strömbäck, VD Ismotec (30-talet anställda)

Mond Digital Solutions AB

”Vi fann Stefen Ahlmark på Nya Ekonomikompetens, efter lite tips och googlande, och bokade ett möte. Redan från början kände vi hur genuin och trygg han är att samarbeta med. Vi har fått stöttning från grunden, från aktieägaravtal, ekonomi och till mindre saker som kontakter och enkla tips. Det märks tydligt att han tycker det är roligt att arbeta med det han gör.

 

Kombinationen av det alla på Nya ekonomikompetens levererar tillsammans med KBC, passar oss väldigt bra. Att ha allt nära och okomplicerat samt trevliga lokaler, bra stämning.

Nya ekonomikompetens levererar också kvalité med snabb respons för de önskemål eller frågor vi har."

Kristoffer Wiklund, VD Mond Digital Solutions (4 delägare)

Klicka & läs även om:

Lång historia av utveckling & nöjda kunder

Fler kundexempel

 

IT-bolag

Ett prjektorienterat IT-bolag med omsättning omkring 50 msek/år anlitar oss för utförande av alla redovisning och ekonomi inklusive att vi under 1 års tid även kommer att ha rollen som Ekonomichef då ordinarie ekonomichef är föräldraledig.

 

Tack vare att Nya Ekonomikompetens också agerar helt systemoberoende utifrån att varje kund skall få den lösning som passar kunden bäst, har vi i uppdraget även att genomföra förstudie, upphandling, implementering och utbildning av bolagets affärssystem.

Exportföretag

En komplett redovisnings- och ekonomiavdelning för ett exportföretag med omsättning på ca. 25 msek/år är ett annat uppdrag vi på Nya Ekonomikompetens har. Företaget hade innan de kom till oss en traditionell redovisningsbyrå med 15-talet anställda och har nu istället oss som ekonomileverantör eftersom man även behöver affärsrådgivning och proaktivt stöd.

Restaurang

Vi har ett uppdrag att utgöra en liten snabbmatskjedas redovisnings och ekonomifunktion. Omfattande allt från löpande redovisning, löner till årsbokslut och deklarationer + löpande affärsrådgivning. Omsättningen uppgår till knappt 10 msek.

 

Bolaget hade tidigare en redovisningsbyrå med ett 10-tal medarbetare och valde Nya Ekonomikompetens för att få en komplett ekonomileverantör istället.

Stor förening

En av Värmlands absolut största idrottsföreningar har givit Nya Ekonomikompetens förtroendet att utgöra deras ekonomifunktion. Här sköter vi alla ekonomi-relaterade delar i nära samarbete med föreningens representanter.

Enmanskonsult

Vi hjälper kunden med redovisningen. Skatter och avgifter samt att planera rätt lön vs utdelning mm. Kunden har inte haft aktiebolag tidigare och frågar ofta om olika saker relaterat till lagar och regelverk.

Nationell kedja

Kedja av olika enheter runt om i Värmland/Sverige som är under uppbyggnad, anlitar oss på Nya Ekonomikompetens för att utgöra ekonomiavdelningen. Arbetet här handlar också mycket om process och rutin för att enkelt kunna växa med fler och fler enheter.

Fastighetsbolag

Ett lokalt mindre fastighetsbolag anlitar oss på Nya Ekonomikompetens för att utföra all redovisning, bokslut, skatter och avgifter. Fastighetsbolaget omfattar huvudsakligen hyreslägenheter.

Konsultbolag

Ett projektorienterat konsultbolag tröttnade på samarbetet med sin dåvarande redovisningsbyrå. Man behövde mer av en komplett ekonomiavdelning inklusive affärsrådgivning och stöd i olika frågor. Man anlitar därför idag Nya Ekonomikompetens.

Byggbolag

Vi fick förtroendet att ta hem hela bolagets ekonomifunktion till Karlstad från Stockholm. Kunden omsätter 100 msek/år och Nya Ekonomikompetens utför allt från ax till limpa. Avgörande var att vi inte var en traditionell redovisningsbyrå utan agerar som kundens kompletta ekonomiavdelning.

Ovanstående är ett axplock av kundexempel. Våra kunder är ofta projektorienterade.

 

Från enmansföretag upp till omsättningar på 100 msek/år.

 

Varmt välkommen som kund. Ni också.

 

Följ oss även gärna på sociala medier

HÄNG MED PÅ EN MODERN RESA

Nöjd Kund

Partnerskap

Kund Garantier

Nöjd Medarbetare

All rights reserved. POWERED & PRODUCED by Ekonomikompetens Nordic AB