Digitalt_kundnara

Därför väljer ni oss på Nya Ekonomikompetens.


VI ÄR EN EKONOMILEVERANTÖR och inte en redovisningsbyrå. Vi utför inte bara redovisning, löner och bokslut. Vi stöttar er med beslutsunderlag, controlling, affärsanalyser, digitalisering och ekonomiledning. Etc.


VI ÄR SYSTEMOBEROENDE och föreslår därför alltid bästa lösning, över tid, för er som kund.


NÄTVERKANDE KONSULTER lokaleriserade i en läraktig miljö på Karlstad Business Center där vi dagligen träffar både kunder och andra företag.


AKTIVA KUNDRELATIONER är viktigt för oss. Skapa Partnerskap mellan er och oss.


AKADEMIKER med hög kompetens för bästa kundnytta.


KUNDINRIKTAD METODIK som sätter er som kund i fokus och skapar mervärde.


PROJEKTORIENTERADE ekonomer som är vana att driva på och leverera. 


DIGITALT & KUNDNÄRA

Obligatorisk träning - för alla


För vems skulle tränar vi varje vecka? Kan det ens vara en bra idé att ha obligatorisk träning för alla anställda? Och varför har vi på Nya Ekonomikompetens det, som en del av anställningen? Är det för att skapa gemenskap och bättre teamkänsla? Är det för att ha kul på jobbet? Eller är det för att vi är tjänsteleverantörer? 


Att inte göra som alla andra

Det är mycket vi på Nya Ekonomikompetens gör som skiljer sig från de flesta andra i vår bransch. De flesta andra kallar sig 'redovisningsbyrå', vi är en ekonomileverantör. De flesta andra håller fortfarande på med en massa papper och pärmar - vi på Nya Ekonomikompetens har inte ens en bokhylla.


"...det är mycket vi på Nya Ekonomikompetens gör som skiljer sig från de flesta andra i vår bransch..."


De flesta andra måste sitta på sitt kontor eller släpa material dit man skall jobba - på Nya Ekonomikompetens är vi helt platsoberoende. Det vanligaste för redovisningskonsulter är fortfarande att man stänger in sig i cellkontor eller möjligen kontorslandskap - vi på Nya Ekonomikompetens är nyfikna på andra företag. Vi vill lära oss. Öka förståelsen för företag och företagare. Därför sitter vi uteslutande i coworking.


Obligatorisk träning på arbetstid

Och så har vi då det här med obligatorisk träning. Något vi haft ända sedan starten av Nya Ekonomikompetens. Att alla anställda skall vara med och träna tillsammans en timme/vecka.


"...allt vi gör syftar till att göra oss så affärsnyttiga som möjligt för våra kunder..."


Det finns många anledningar till att vi vill stimulera träning för oss som arbetar på Nya Ekonomikompetens. Eftersom allt vi gör syftar till att göra oss så affärsnyttiga som möjligt för våra kunder är det anledning nummer ett. Vi vet nämligen att träning och grundkondition gör oss mer allerta, piggare, att vi orkar mer, är på bättre humör, träning syresätter hjärnan och träning minskar risken för skador vid stillasittande arbete.


Många anledningar till obligatorisk träning

Förutom alla dessa anledningar tränar vi gemensamt för att stärka teamkänslan i gruppen, vi gör det för att det är skönt och kul, för att vi vill ha aktiva anställda som inte bara sköter om sin kompetens utan även tar vara på sig själva och sitt välmående. 

[Källa: Nya Ekonomikompetens]

Kontakta oss gärna

+46 70 35 95 400

kontakt@nyaek.se

Fri prenumeration på FOKUS Affärsinfo?