Ekonomikonsult

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Vad säger vår Rebecca

Läs gärna hur vår duktiga Rebecca ser på Nya Ekonomikompetens som arbetsplats.


"...med goda ledare fångas medarbetarnas styrkor upp och tas tillvara..."


 Klicka & läs mer här>>>

Grundförutsättningar

Alla på Nya Ekonomikompetens är människor som gillar andra människor, service och kvalitet. Skapar goda relationer. Våra medarbetare är akademiker eller motsvarande. Vana att arbeta självständigt såväl som i grupp. Med stort inslag av frihet under ansvar. Gillar träning/idrott.

 

Arbetsplatsen

Förutom att arbete ibland utförs ute hos kund, har vi våra ordinarie arbetsplatser på härliga Karlstad Business Center centralt i Inre Hamn. Det gör att du får kollegor både i Nya Ekonomikompetens såväl som i en mängd andra spännande företag. Vi har sedan starten 2017 alltid möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar/vecka. Om du vill.


Miljön är mycket modern och digitalt inriktad. Med möjlighet till stor variation både vad gäller arbetsplatser såväl som mötesrum och samtal med andra i olika branscher.


Andra fördelar

På Nya Ekonomikompetens prioriterar vi:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att även arbeta hemifrån
 • Bra anställningsvillkor med del i företagets framgångar
 • Molnbaserade system, digitala arbetssätt och hjälpmedel
 • En 100% modern och spännande aktivitetsbaserad arbetsmiljö
 • Bra möjligheter att utvecklas och vara med och påverka
 • Friskvård & företagshälsovård
 • LapTop, mobiltelefon, abonnemang
 • 6 veckors semester
 • Bra pensionsvillkor

 

Karriär

Inom Nya Ekonomikompetens kommer vi göra allt vi kan för att stötta din vidare utveckling och karriär i företaget. Tillsammans med dig.
Vision

Vår vision kallas 'vision ett hundra' och bygger på en kombination av nöjda kunder, medarbetare och affärsnytta. Samt tillväxt.

Vi söker energifylld & social lagspelare

Ekonomikonsult

I en värld där vi går mot alltmer automatiserad redovisning ser vi att det finns ett stort behov av Nya Ekonomikompetens moderna arbetssätt. Där fler och fler företag väljer oss som sin viktiga ekonomiavdelning.


Vi söker Dig som gillar det digitala. Och att kombinera redovisning med affärsanalys och rådgivning. Du behöver inte ha så många års erfarenhet. Och du vill både lära dig mer samtidigt som du bidrar till vår, och våra kunders, fortsatt positiva utveckling och expansion. Du har en universitets-/högskoleexamen eller motsvarande.


Nyfiken & intresserad

Hos oss kommer du att lära dig och utvecklas mycket. Din roll blir att tillsammans med kollegor drifta och utveckla olika kunders redovisnings- och ekonomiprocesser. Storleken på kunderna anpassar vi till vilken erfarenhet du har. Som lagspelare i företaget arbetar du i team baserat på din förmåga att även ta självständigt ansvar.


Process och metod

Vårt sätt att arbeta med våra kunder utvecklas kontinuerligt. Vi är en systemoberoende leverantör med den gemensamma nämnaren att vi fokuserar på digitala och automatiserade processer kombinerat med lönsamhetsdrivande rådgivning. Du stimuleras av förändring och ständigt förbättringsarbete. Och vill ha en arbetsplats som du tycker det är kul att vara på.


Några viktiga egenskaper

Är du vår kandidat har du åtminstone några av följande egenskaper i bagaget:

 • Erfarenhet av kvalitetsinriktade redovisningsprocesser.
 • God förståelse för redovisning och bokföring, avstämningar och vikten av rättvisande bild i ekonomin.
 • Förmåga att skapa bra relationer både internt såväl som externt.
 • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.


Tillsammans gör vi Nya Ekonomikompetens till det bästa valet av ekonomiavdelning för kunderna. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.

Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick-off.


Din ansökan

Sök tjänsten genom att ha med följande:

 • Ansökan skall vara digitalt skickad till mailadressen nedan
 • Kort beskrivning av dig själv - max 1/2 A4-sida
 • Komplett CV inkl. personuppgifter
 • Ev. uppsägningstid i din nuvarande tjänst
 • Gärna foto på dig själv


Tjänsten är heltid och stationerad i Karlstad.


Varmt välkommen med din ansökan senast fredag 31/12 (självklart hanterar vi alla ansökningar helt konfidentiellt). Vi planerar dock att gå igenom ansökningar allt eftersom de kommer in och anställer så snart vi hittar rätt person. Så sök gärna så snart du kan.


Ansökan skall mailas till info@nyaek.se med ’Ekonomikonsult’ i rubriken.


Hoppas vi ses! :)