Konsultchef

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Vad säger vår Rebecca

Läs gärna hur vår duktiga Rebecca ser på Nya Ekonomikompetens som arbetsplats.


"...med goda ledare fångas medarbetarnas styrkor upp och tas tillvara..."


 Klicka & läs mer här>>>

Grundförutsättningar

Alla på Nya Ekonomikompetens är människor som gillar andra människor, service och kvalitet. Skapar goda relationer. Våra medarbetare är akademiker eller motsvarande. Vana att arbeta självständigt såväl som i grupp. Med stort inslag av frihet under ansvar. Gillar träning/idrott.

 

Arbetsplatsen

Förutom att arbete ibland utförs ute hos kund, har vi våra ordinarie arbetsplatser på härliga Karlstad Business Center centralt i Inre Hamn. Det gör att du får kollegor både i Nya Ekonomikompetens såväl som i en mängd andra spännande företag. Vi har sedan starten 2017 alltid möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar/vecka. Om du vill.


Miljön är mycket modern och digitalt inriktad. Med möjlighet till stor variation både vad gäller arbetsplatser såväl som mötesrum och samtal med andra i olika branscher.


Andra fördelar

På Nya Ekonomikompetens prioriterar vi:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att även arbeta hemifrån
 • Bra anställningsvillkor med del i företagets framgångar
 • Molnbaserade system, digitala arbetssätt och hjälpmedel
 • En 100% modern och spännande aktivitetsbaserad arbetsmiljö
 • Bra möjligheter att utvecklas och vara med och påverka
 • Friskvård & företagshälsovård
 • LapTop, mobiltelefon, abonnemang
 • 6 veckors semester
 • Bra pensionsvillkor

 

Karriär

Inom Nya Ekonomikompetens kommer vi göra allt vi kan för att stötta din vidare utveckling och karriär i företaget. Tillsammans med dig.
Vision

Vår vision kallas 'vision ett hundra' och bygger på en kombination av nöjda kunder, medarbetare och affärsnytta. Samt tillväxt.

Energifylld & positiv ledare

Konsultchef & Ekonom

I en värld där vi går mot alltmer automatiserad redovisning, vet vi att det finns ett stort behov av Nya Ekonomikompetens. Ett företag med affärsinriktade, duktiga och kommunikativa människor. Som, baserat på ekonomi, redovisning och lönetjänster, hjälper kunderna att öka möljigheten till lönsamhet och tillväxt.


Vår nuvarande konsultchef kommer senast under hösten att gå vidare till andra uppgifter i företaget. Vi söker därför Dig som vill bli vår nya Konsultchef och därmed också ta en viktig roll i vår fortsatta utveckling. Du kombinerar rollen med att även agera som Affärskonsult och ekonomiansvarig i lite olika kunduppdrag.


Affärsdrivande ledare & bra bollplank

Som Konsultchef är du den som fördelar nya kunduppdrag parallellt med att proaktivt signalera för när verksamheten behöver fler medarbetare. Du är också i hög grad ansvarig för att nå våra mycket höga målsättningar när det gäller nöjda medarbetare & nöjda kunder. Du ingår i företagets ledning.


I rollen som Ekonom har Du nytta av din grundtrygghet från erfarenheter inom redovisning och ekonomi. Du är modern, aktiv och energifylld. Du lär ut, tar tag i saker och har en förmåga att kommunicera på ett enkelt, öppet och ärligt sätt. Skapar tillit.


Vi vill att du hänger med oss, utvecklar och utvecklas, bidrar till att Nya Ekonomikompetens och vårt härliga Team fortsätter att vara den bästa partnern för kunder inom redovisning, lön, ekonomi och finans. Goda råd. Bra bemötande. Ordning och reda. Planering och proaktivitet. Lönsamhetsstyrning.


Process och metod

I ditt arbete har du ett kund-/konsultinriktat stöd både gällande process och metodik såväl som när det gäller systemstöd. Vårt sätt att arbeta med våra kunder utvecklas kontinuerligt. Och delar processerna anpassas och skräddarsys till varje ny kund. Vi vill att du är med ohc bidrar till den här utvecklingen.


Du stimuleras av utmaningar, gemensakap och är en förtroendeingivande, tävlingsinriktad lagspelare. Vår HR-ansvarige är ett bra stöd i din roll som Konsultchef.


Tillsammans fortsätter vi att bygga vidare på dina ledaregenskaper med målet att du skall utvecklas till en av de allra bästa Konsultcheferna i branschen.


Några viktiga egenskaper

Är du vår kandidat har du åtminstone några av följande egenskaper i bagaget:


 • Förmåga att entusiasmera och skapa tillit hos dina medarbetare.
 • God förståelse för redovisning, bokslut, likviditet och nyckeltal.
 • Erfarenhet av att göra kunder nöjda samt intresse av att fånga upp nya affärsmöjligheter.
 • Stimuleras av en ledningsroll för ett 10-tal konsulter.
 • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.
 • Vana att driva affärsutveckling i tjänstebaserade tillväxtbolag.


Tillsammans gör vi det lönsamt för kunden att anlita oss på Nya Ekonomikompetens. Baserat på Resultat. Nytänkande. Kvalitet och lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.


Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång. Nätverka och umgås med andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av KickOff. Ha kul. Skapa gemenskap.


Din ansökan

Sök tjänsten genom att ha med följande:


 • Ansökan skall vara digitalt skickad till mailadressen nedan
 • Kort beskrivning av dig själv - max 1/2 A4-sida
 • Komplett (datumuppdelad) CV inkl. personuppgifter
 • Ev. uppsägningstid i din nuvarande tjänst
 • Gärna foto på dig själv


Tjänsten är heltid och stationerad i Karlstad.


Varmt välkommen med din ansökan senast fredag 6/5 (självklart hanterar vi alla ansökningar helt konfidentiellt).


Ansökan skall mailas till info@nyaek.se med ’Ansökan Konsultchef & Ekonom’ i rubriken.


Hoppas vi ses! :)