Löneekonom

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Vad säger vår Mariah

Läs gärna hur vår duktiga HR Ansvarige ser på Nya Ekonomikompetens som arbetsplats.


"...starkt ledarskap som vägleder, coachar och tar oss till nya nivåer..."


 Klicka & läs mer här>>>

Vi behöver bli fler och söker energifylld & social lagspelare

Löneekonom

Nya Ekonomikompetens består av ambitiösa, kommunikativa människor. Medarbetare som kombinerar modern teknik och effektiva processer med kundnära affärsrådgivning.


Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Vi är ett tillväxtföretag som ökat omsättningen med mer än 25% både 2021 och 2022. Kundtillströmningen är god och vi behöver därför återigen bli fler medarbetare. Den här gången söker vi medarbetare till vårt kontor i Karlstad eller Örebro.

Vi söker dig

Vi söker dig som tycker det är viktigt att trivas på jobbet. Och som, parallellt med processerna kring löneberedning, även vill vara med och assistera våra kunder att bygga samma fina känsla av trivsel för deras medarbetare. Du ser det som naturligt att skapa en god relation både med dina kollegor såväl som med våra kunder. Ditt arbete är inriktat på partnerskap. Kvalitetsinriktat och förtroendeingivande med god förståelse för Löneprocesserna.

 

Dina teoretiska kunskaper bottnar i en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer, tillsammans med kollegor, att arbeta med löneservice i kunduppdrag. Därmed får du även möjlighet att utveckla dig inom olika lönesystem. Våra lönetjänster bygger på kvalitet och leverans i rätt tid samtidigt som vi arbetar aktivt för att hela tiden har ett bra och nära samarbete med kunderna.

 

Arbetsuppgifterna är även stimulerande och varierande eftersom det handlar om olika kollektivavtal, systeminställningar, processutveckling, att hjälpa kunder bli mer digitala samt supportera kring olika frågeställningar inom utförandet.

 

Våra kunder är enmansföretag såväl som noterade koncerner.

 

Del av vårt team

På Nya Ekonomikompetens är du i högsta grad del av vårt team. Vi erbjuder stor frihet under ansvar, har högt i tak och trivs på jobbet. Vårt ’förmånspaket’ för alla medarbetare är omfattande. Det är samtidigt viktigt att du är självgående och även tar eget ansvar.

 

Vissa delar har Du med dig, andra delar utvecklar Du tillsammans med oss:

  • Erfarenhet från HR- och personaladministrativa processer
  • God övergripande förståelse för löneberedning av tjänstemanna- respektive kollektivlöner
  • Lätt att förstå och sätta dig in i digitala hjälpmedel
  • Bra på att kommunicera (främst felfri svenska) i tal och skrift

 

Tillsammans gör vi det roligt att gå till jobbet. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.

 

Kamratskap & aktiviteter

Vi tycker att det är jättekul om Du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick off. Glädje och gemenskap. Våra medarbetare gillar även fysisk träning och vi tränar tillsammans varje vecka (på arbetstid). Alla har årskort på gym.

 

Vi har ett Personalvårdspaket med ett antal olika förmåner för alla anställda på företaget. Självklart omfattas även denna tjänst av det paketet.

 

Klart du skall söka

Känner Du att vår beskrivning passar dig? Kontakta oss med följande:

  • Ansökan skall vara digital skickad till mailadressen nedan
  • Kort beskrivning av Dig själv (max 1/2 A4-sida)
  • CV (komplett)
  • Gärna foto på Dig själv
  • Bostadsort Karlstad/Örebro närområde. Körkort m tillgång till bil.


Tjänsten kan utgå från något av våra kontor i Karlstad eller Örebro. Vi går igenom urvalet löpande (självklart helt konfidentiellt) och annonseringen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Märk Din ansökan med "Löneekonom". Maila ansökan till info@nyaek.se. Senast måndag 27/3 2023.

Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Rebecca Strand på telefon 073-669 77 70 eller vår HR-ansvariga Mariah Nauclér på telefon 070-828 29 70

 

Varmt välkommen med Din ansökan till oss!