Lönekonsult

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Vad säger vår Theodor

Läs gärna hur vår duktiga Theodor ser på Nya Ekonomikompetens som arbetsplats.


"...dynamiskt där en dag inte är den andra lik så är Nya EK rätt ställe..."


 Klicka & läs mer här>>>

Grundförutsättningar

Alla på Nya Ekonomikompetens är människor som gillar andra människor, service och kvalitet. Skapar goda relationer. Våra medarbetare är akademiker eller motsvarande. Vana att arbeta självständigt såväl som i grupp. Med stort inslag av frihet under ansvar. Gillar träning/idrott.

 

Arbetsplatsen

Förutom att arbete ibland utförs ute hos kund, har vi våra ordinarie arbetsplatser på härliga Karlstad Business Center centralt i Inre Hamn. Det gör att du får kollegor både i Nya Ekonomikompetens såväl som i en mängd andra spännande företag. Vi har sedan starten 2017 alltid möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar/vecka. Om du vill.


Miljön är mycket modern och digitalt inriktad. Med möjlighet till stor variation både vad gäller arbetsplatser såväl som mötesrum och samtal med andra i olika branscher.


Andra fördelar

På Nya Ekonomikompetens prioriterar vi:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att även arbeta hemifrån
 • Bra anställningsvillkor med del i företagets framgångar
 • Molnbaserade system, digitala arbetssätt och hjälpmedel
 • En 100% modern och spännande aktivitetsbaserad arbetsmiljö
 • Bra möjligheter att utvecklas och vara med och påverka
 • Friskvård & företagshälsovård
 • LapTop, mobiltelefon, abonnemang
 • 6 veckors semester
 • Bra pensionsvillkor

 

Karriär

Inom Nya Ekonomikompetens kommer vi göra allt vi kan för att stötta din vidare utveckling och karriär i företaget. Tillsammans med dig.
Vision

Vår vision kallas 'vision ett hundra' och bygger på en kombination av nöjda kunder, medarbetare och affärsnytta. Samt tillväxt.

Vi söker energifylld & social lagspelare

Lönekonsult

I en värld där vi går mot alltmer automatiserade och digitala processer ser vi att det finns ett stort behov av Nya Ekonomikompetens moderna arbetssätt. Där fler och fler företag väljer oss som sin viktiga löneavdelning.


Vi söker Dig som gillar kvalificerat lönearbete, regelverk och kollektivavtal. Och att kombinera dina kunskaper med aktiv rådgivning inom området. Det är en förutsättning att du även har förståelse för redovisningsprocesserna i en organisation. Du har en universitets-/högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.


Påläst och trygg

Din roll blir att tillsammans med kollegor drifta och utveckla olika kunders löneprocesser. Du är påläst och har en bra grundtrygghet i dig själv. Baserat på självständigt ansvar är du samtidigt en teamplayer som gillar att diskutera och lära ut inom ditt arbetsområde.


Process och metod

Vårt sätt att arbeta med våra kunder utvecklas kontinuerligt. Vi vill gärna att även du är med och bidrar till den här utvecklingen. Du stimuleras av förändring och ständigt förbättringsarbete. Och vill ha en arbetsplats som du tycker det är kul att vara på.


Några viktiga egenskaper

Är du vår kandidat har du åtminstone några av följande egenskaper i bagaget:

 • Erfarenhet av kvalitetsinriktade löneprocesser.
 • God förståelse för redovisning och bokföring, avstämningar och vikten av rättvisande bild i ekonomin även när det gäller lönerelaterade delar.
 • Förmåga att skapa bra relationer både internt såväl som externt.
 • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.


Tillsammans gör vi Nya Ekonomikompetens till det bästa valet av ekonomiavdelning för kunderna. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.


Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick-off.


Din ansökan

Sök tjänsten genom att ha med följande:

 • Ansökan skall vara digitalt skickad till mailadressen nedan
 • Kort beskrivning av dig själv - max 1/2 A4-sida
 • Komplett CV inkl. personuppgifter
 • Ev. uppsägningstid i din nuvarande tjänst
 • Gärna foto på dig själv


Tjänsten är heltid och stationerad i Karlstad.


Varmt välkommen med din ansökan senast fredag 31/12 (självklart hanterar vi alla ansökningar helt konfidentiellt). Vi planerar dock att gå igenom ansökningar allt eftersom de kommer in och anställer så snart vi hittar rätt person. Så sök gärna så snart du kan.


Ansökan skall mailas till info@nyaek.se med ’Ekonomikonsult’ i rubriken.


Hoppas vi ses! :)