Redovisningsansvarig

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Vad säger vår Rebecca

Läs gärna hur vår duktiga Rebecca ser på Nya Ekonomikompetens som arbetsplats.


"...ett team där gruppen är fokus framför individen..."


 Klicka & läs mer här>>>

Vi vill bli fler och söker energifylld & social lagspelare

Redovisningsansvarig

Nya Ekonomikompetens består av ambitiösa, kommunikativa medarbetare. Ekonomer som kombinerar modern teknik och effektiva processer med kundnära affärsrådgivning.


Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Vi är ett tillväxtföretag som ökat omsättningen med mer än 25% både 2021 och 2022. Kundtillströmningen är god och vi behöver därför återigen bli fler medarbetare. Den här gången söker vi medarbetare till vårt kontor i Karlstad eller Örebro.

Den vi söker

Vi söker Dig som tycker om service, tycker det är viktigt att trivas på jobbet och ser det som naturligt att skapa en god relation med dina kollegor. Du är mån om nöjda kunder. Partnerskap. Är kvalitetsinriktad och förtroendeingivande med god förståelse för redovisning, bokslut, analys och uppföljning. Din fina sociala förmåga, där du både lyssnar och presenterar, gör att du trivs med att arbeta relationsskapande med våra kunder.

 

Dina teoretiska kunskaper bottnar i en högskole- eller universitetsutbildning inom redovisning. Har du i stället motsvarande arbetslivserfarenhet eller annan motsvarande utbildning, är du också varmt välkommen att söka till oss.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer primärt att jobba som kundansvarig i olika spännande kunduppdrag. På Nya Ekonomikompetens är det alltid flera personer, från vår sida, involverade i ett kunduppdrag. För att underlätta vid semester/frånvaro samt för att göra det mer dynamiskt och kul att arbeta.

 

Vi börjar alltid med vårt introduktionsprogram. Så att du känner att du får en grund och förståelse för Nya Ekonomikompetens att luta dig tillbaka på. Och även för att du skall lära känna dina nya kollegor. Som ekonomileverantör kan vi sedan i hög grad anpassa vilken typ av kunder, storlek på uppdrag etc. som du kommer att arbeta med. Beroende på din kompetens och dina tidigare erfarenheter.

 

Våra kunder är enmansföretag såväl som noterade koncerner.

 

Del av vårt team

På Nya Ekonomikompetens är du i högsta grad del av vårt team. Vi erbjuder stor frihet under ansvar, har högt i tak och trivs på jobbet. Vårt ’förmånspaket’ för alla medarbetare är omfattande. Det är samtidigt viktigt att du är självgående och tar eget ansvar.

 

Vissa delar har Du med dig, andra delar utvecklar Du tillsammans med oss:

  • God övergripande förståelse för redovisnings- och ekonomiprocesser
  • Gärna erfarenhet av olika ekonomi- och affärssystem på marknaden
  • Lätt att förstå och sätta dig in i digitala hjälpmedel
  • Bra på att kommunicera (främst svenska) i tal och skrift

 

Tillsammans gör vi det roligt att gå till jobbet. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.

 

Kamratskap & aktiviteter

Vi tycker att det är jättekul om Du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med oss andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick off. Glädje och gemenskap. Våra medarbetare gillar även fysisk träning och vi tränar tillsammans varje vecka (på arbetstid). Alla har årskort på gym.

 

Vi har ett Personalvårdspaket med ett antal olika förmåner för alla anställda på företaget. Självklart omfattas även denna tjänst av det paketet.

 

Klart du skall söka

Känner Du att vår beskrivning passar dig? Kontakta oss med följande:

  • Ansökan skall vara digital skickad till mailadressen nedan
  • Kort beskrivning av Dig själv (max 1/2 A4-sida)
  • CV (komplett)
  • Gärna foto på Dig själv
  • Bostadsort Karlstad närområde. Körkort m tillgång till bil.


Tjänsten är stationerad i moderna lokaler i Karlstads fantastiska Inre Hamn. Vi går igenom urvalet löpande (självklart helt konfidentiellt) och annonseringen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Märk Din ansökan med "Redovisningsansvarig". Maila ansökan till info@nyaek.se. Senast måndag 27/3 2023.

Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Rebecca Strand på telefon 073-669 77 70 eller vår HR-ansvariga Mariah Nauclér på telefon 070-828 29 70

 

Varmt välkommen med Din ansökan till oss!