Ansvarig Affärsekonom

Vill du bli en del av Nya Ekonomikompetens?

Vad säger vår Jennifer

Läs gärna hur vår duktiga Jennifer ser på Nya Ekonomikompetens som arbetsplats.


"...är så glad att ni trodde på mig när ni anställde mig. Det har givit mig så mycket..."


Jennifer har varit anställd från starten hösten 2017.  Klicka & läs mer här>>>

Grundförutsättningar

Alla på Nya Ekonomikompetens är människor som gillar andra människor, service och kvalitet. Skapar goda relationer. Våra medarbetare är akademiker eller motsvarande. Vana att arbeta självständigt såväl som i grupp. Med stort inslag av frihet under ansvar. Gillar träning/idrott.

 

Arbetsplatsen

Förutom att arbete ibland utförs ute hos kund, har vi våra ordinarie arbetsplatser på härliga Karlstad Business Center centralt i Inre Hamn. Det gör att du får kollegor både i Nya Ekonomikompetens såväl som i en mängd andra spännande företag.


Miljön är mycket modern och digitalt inriktad. Med möjlighet till stor variation både vad gäller arbetsplatser såväl som mötesrum och samtal med andra i olika branscher.


Andra fördelar

På Nya Ekonomikompetens prioriterar vi:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att även arbeta hemifrån
 • Bra anställningsvillkor med del i företagets framgångar
 • Molnbaserade system, digitala arbetssätt och hjälpmedel
 • En 100% modern och spännande aktivitetsbaserad arbetsmiljö
 • Bra möjligheter att utvecklas och vara med och påverka
 • Friskvård & företagshälsovård
 • LapTop, mobiltelefon, abonnemang
 • 6 veckors semester
 • Bra pensionsvillkor

 

Karriär

Inom Nya Ekonomikompetens kommer vi göra allt vi kan för att stötta din vidare utveckling och karriär i företaget. Tillsammans med dig.
Vision

Vår vision kallas 'vision ett hundra' och bygger på en kombination av nöjda kunder, medarbetare och affärsnytta. Samt tillväxt.

Vi söker energifylld & social lagspelare

Ansvarig Affärsekonom

I en värld där vi går mot allt mer automatiserad redovisning, vet vi att det finns ett stort behov av Nya Ekonomikompetens. Ett företag med affärsinriktade, duktiga och kommunikativa människor. Som, baserat på ekonomi, redovisning & lönetjänster, hjälper kunderna att öka möjligheten till lönsamhet och tillväxt.


Vi söker Dig som vill ta en viktig roll i Nya Ekonomikompetens. Som aktivt vill bidra till vår och våra kunders fortsatta positiva utveckling och expansion. Du har en universitets-/högskoleexamen eller motsvarande, samt gärna erfarenhet av affärsverksamhet i expansiva företag. Är kvalitetsinriktad.


Affärsdrivande & bra bollplank

Som lagspelare i företaget är du med och bidrar till affärsutvecklingen i Nya Ekonomikompetens. Samtidigt som du har en trygghet i dina erfarenheter inom redovisning. Du levererar och bidrar med dina erfarenheter. Du är modern, aktiv och energifylld. Du lär ut, tar tag i saker och har en förmåga att kommunicera på ett enkelt, öppet och ärligt sätt. Är ett bra bollplank.


Vi vill att du hänger med oss, utvecklar och utvecklas, bidrar till att Nya Ekonomikompetens och vårt härliga Team fortsätter att vara den bästa partnern för kunder inom redovisning, lön, ekonomi och finans. Goda råd. Bra bemötande. Ordning och reda. Planering och proaktivitet. Lönsamhetsstyrning.


Process och metod

I ditt arbete har du ett kundinriktat stöd både gällande process och metodik såväl som när det gäller systemstöd. Vårt sätt att arbeta med våra kunder utvecklas kontinuerligt genom att anpassas och skräddarsys till varje ny kund. Vi vill att även du är med och bidrar till den här utvecklingen.


Du stimuleras av utmaningar, gemenskap och är en förtroendeingivande, tävlingsinriktad lagspelare.


Några viktiga egenskaper

Är du vår kandidat har du åtminstone några av följande egenskaper i bagaget:


 • God förståelse för redovisning, bokslut, likviditet och nyckeltal.
 • Förmåga att behålla kunder samt intresse för att fånga upp nya affärsmöjligheter.
 • Intresse för att konvertera ekonomiska utfall till affärsmässiga underlag för beslut och styrning.
 • Gärna erfarenhet av EU/projektredovisning.
 • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel samt intresse för molnbaserade lösningar kombinerat med mobila applikationer.
 • Vana att driva affärsutveckling i tjänstebaserade tillväxtbolag.


Tillsammans gör vi det lönsamt för kunden att anlita oss på Nya Ekonomikompetens. Baserat på Resultat, Nytänkande, Kvalitet och Lösningar. Allt kryddat med glädje och respekt för varandra.


Vi tycker att det är jättekul om du även gillar att ta en after work någon gång, nätverka och umgås med andra. Kanske hänga i en fjällstuga eller annan typ av kick off osv. Ha kul. Skapa gemenskap.


I din ansökan

Sök tjänsten genom att ha med följande:


 • Ansökan skall vara digital skickad till mailadressen nedan
 • Kort beskrivning av dig själv - max 1/2 A4-sida
 • Komplett CV
 • Ev. uppsägningstid i din nuvarande tjänst
 • Gärna foto på dig själv
 • Löneanspråk (ca)


Tjänsten är heltid och stationerad i Karlstad.


Varmt välkommen med din ansökan (självklart hanterar vi alla ansökningar helt konfidentiellt). Vi går igenom ansökningar allt eftersom de kommer in och anställer så snart vi hittar rätt person.


Ansökan skall mailas till info@nyaek.se med 'Ansökan Affärsekonom' i rubriken.


Hoppas vi ses! :)


Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017 och omsatte 2018 ca. 2,5 msek. Under 2019 mer än dubblerade vi omsättningen. 2020 blev ett mellanår pga pandemin med omsättning ungefär som 2019. 2021 har vi undre kvartal 1 vuxit 49% jämfört med kvartal 1 2020. Vår arbetsplats är fantastiska & fräscha Karlstad Business Center. Mitt i Värmlands hetaste affärsområde Karlstads Inre Hamn.