Case

Kundinloggning

Referenser och kundcase

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Nya Ekonomikompetens till en vän eller kollega?


(Senaste kundundersökning gjord i maj 2020 där hela 67% av de svarande gav oss betyg

9-10 vilket i sin tur resulterade i en Net Promotor Score på fantastiska 54)

Qbim AB

”Jag är mycket nöjd med Nya Ekonomikompetens transparenta prissättning och enkelheten med att digitalisera företagets interna flöden.


Det jag uppskattar mest är de proaktiva rekommendationerna & påminnelserna, som skapar bra finansiell styrka i ett finansiellt starkt mindre bolag som vårt.”

Mikael Hyensjö, VD Qbim (5-talet anställda)

ISMOTEC AB (nu en del av Iver AB)

”Dels behövde vi stärka upp vår ekonomifunktion med allt från fakturering och redovisning till lön och löpande ekonomiarbete.

Dels behövde vi stöd i att utvärdera och upphandla ett nytt ekonomisystem och vi behövde dessutom en tidsbegränsad lösning för ekonomichefsfunktionen under en föräldraledighet.


I de inledande mötena kände vi ett stort förtroende för Nya ekonomikompetens. De kunde leverera det vi eftersökte med en liten flexibel organisation, vilket kändes viktigt för oss.


Förtroende, kompetens, effektivitet och leverans är några ord som sammanfattar Nya ekonomikompetens från vårt perspektiv.

Att de ”lovat” att digitalisera vår ekonomiavdelning ser vi som en extra bonus!”

Lotta Strömbäck, VD Ismotec (30-talet anställda)

Mond Digital Solutions AB

”Vi fann Stefen Ahlmark på Nya Ekonomikompetens, efter lite tips och googlande, och bokade ett möte. Redan från början kände vi hur genuin och trygg han är att samarbeta med. Vi har fått stöttning från grunden, från aktieägaravtal, ekonomi och till mindre saker som kontakter och enkla tips. Det märks tydligt att han tycker det är roligt att arbeta med det han gör.


Kombinationen av det alla på Nya ekonomikompetens levererar tillsammans med KBC, passar oss väldigt bra. Att ha allt nära och okomplicerat samt trevliga lokaler, bra stämning.

 

Nya ekonomikompetens levererar också kvalité med snabb respons för de önskemål eller frågor vi har."

Kristoffer Wiklund, VD Mond Digital Solutions (4 delägare)

Klicka på symbolen & läs även om:

Lång historia av utveckling & nöjda kunder

Fler kundexempel


Exportföretag

En komplett redovisnings- och ekonomiavdelning för ett exportföretag med omsättning på ca. 20 msek/år är ett annat uppdrag vi på Nya Ekonomikompetens har. Företaget hade innan de kom till oss en traditionell redovisningsbyrå och ville istället få en ekonomileverantör eftersom man även behöver affärsrådgivning och proaktivt stöd.

IT-bolag

Ett projektorienterat IT-bolag med omsättning omkring 50 msek/år anlitar oss för utförande av alla redovisning och ekonomi inklusive att vi under 1 års tid även har rollen som Ekonomichef  (ordinarie ekonomichef är föräldraledig).


"...ni är verkligen jätteduktiga på Nya Ekonomikompetens..."


Tack vare att Nya Ekonomikompetens agerar helt systemoberoende utifrån att varje kund skall få den lösning som passar kunden bäst, har vi i uppdraget att genomföra förstudie, upphandling, implementering (och utbildning) av nytt affärssystem för bolaget.

Restaurang

Vi har ett uppdrag att utgöra en liten snabbmatskjedas redovisnings och ekonomifunktion. Omfattande allt från löpande redovisning, löner till årsbokslut och deklarationer + löpande affärsrådgivning. Omsättningen uppgår till knappt 10 msek.


Bolaget hade tidigare en vanlig redovisningsbyrå och valde Nya Ekonomikompetens för att få en kvalificerad, komplett ekonomileverantör.

"...det fungerar jättebra och jag är väldigt nöjd med det jag får från er..."

Stor förening

En av Värmlands absolut största idrottsföreningar har givit Nya Ekonomikompetens förtroendet att utgöra deras ekonomifunktion. Här sköter vi alla ekonomi-relaterade delar i nära samarbete med föreningens representanter.

"...nytt samarbete men hittills väldigt bra..."

Börsnoterad koncern

I början av 2020 fick vi vår första noterade koncern (K3-koncern) där vi utgöra koncernfinans för gruppens olika bolag i Sverige och Norge.


Vi har även förtroendet att utgöra ekonomifunktionen för några av koncernens ingående bolag.


Uppdraget omfattar att ta ett samlat grepp och utveckla koncernens rapporteringsprinciper och struktur genom att ta fram en ekonomihandbok - som sedan tjänar som ett levande dokument och underlättar tillkommande bolag då kunden expanderar operativt såväl som genom förvärv.

Teknikkonsult

Kunden arbetar som teknikkonsult och reser mycket. Har också investeringar i olika andra bolag.


"...du är bara bäst Emilia..."


Behöver någon som håller reda på både redovisning och vissa administrativa delar. Samt rådgivning kring utdelning och vinstmaximering ur ett ägarperspektiv.

Enmanskonsult

Vi hjälper kunden med redovisningen. Skatter och avgifter samt att planera rätt lön vs utdelning mm. Kunden har inte haft aktiebolag tidigare och frågar ofta om olika saker relaterat till lagar och regelverk.

Nationell kedja

Kedja av olika enheter runt om i Värmland/Sverige som är under uppbyggnad, anlitar oss på Nya Ekonomikompetens för att utgöra ekonomiavdelningen. Arbetet här handlar också mycket om process och rutin för att enkelt kunna växa med fler och fler enheter.

Fastighetsbolag

Ett lokalt mindre fastighetsbolag anlitar oss på Nya Ekonomikompetens för att utföra all redovisning, bokslut, skatter och avgifter. Fastighetsbolaget omfattar huvudsakligen hyreslägenheter.

"...mycket bra! Ser fram mot framtiden..."

Industrikoncern

En stor internationell industrikoncern anlitar oss på Nya Ekonomikompetens som stöd i samband med egen vidareutveckling av ekonomiprocesserna. Vår personal avlastar befintlig personal inom ekonomi/finans som därmed frigörs tid att arbeta i dessa tillfälliga projekt.


Nya Ekonomikompetens svarar även för att vara bollplank i kundens arbete med processutvecklingen.

Nystartat bolag

När vi i början av 2019 fick det nystartade bolaget var det viktigt att för ägaren att allt skulle vara digitalt - redan från början. Så att utförandet blev platsoberoende och kostnadseffektivt.


Ägaren utvärderade oss mot några av de större ekonomileverantörerna i Karlstad och konstaterade att 'känslan' och det totala intrycket fällde avgörandet för att arbeta med oss.

Konsultbolag

Ett projektorienterat konsultbolag tröttnade på samarbetet med sin dåvarande redovisningsbyrå.


"...ni har verkligen gjort en jättebra rekrytering i Jennifer..."


Man behövde mer av en komplett ekonomiavdelning inklusive affärsrådgivning och stöd i olika frågor. Man anlitar därför idag Nya Ekonomikompetens.

Byggbolag

Vi fick förtroendet att ta hem hela bolagets ekonomifunktion till Karlstad från Stockholm. När vi fick kunden omsatte man ca. 100 msek/år och Nya Ekonomikompetens utför allt från ax till limpa.


"...sedan tycker jag att vi får väldigt bra hjälp av Victor och Theodor..."


Avgörande var att vi inte var en traditionell redovisningsbyrå utan agerar som kundens kompletta ekonomiavdelning. Dels på plats hos kunden, dels på distans från Nya Ekonomikompetens kontor på Karlstad Business Center.

Ovanstående är ett axplock av kundexempel. Våra kunder är ofta projektorienterade.


Från enmansföretag upp till omsättningar på >100 msek/år, ibland även miljard-omsättningar.


Varmt välkommen som kund. Ni också.

Följ oss även gärna på sociala medier

HÄNG MED PÅ EN MODERN RESA

Nöjd Kund

Partnerskap

Kund Garantier

Nöjd Medarbetare

All rights reserved. POWERED & PRODUCED by Ekonomikompetens Nordic AB

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera