Så använder vi AI - redan idag

“Alla pratar AI” och många testar AI och får fram både texter, förklaringar och kanske lite bilder. Men hur många har faktiskt nytta av AI i sin verksamhet redan idag? Mer än som tidsfördriv? 🡇

Nya Ekonomikompetens bjuder in till: AI hjälper oss - kan det även hjälpa er?

Från teori till praktik

För oss på Nya Ekonomikompetens, som från första stund kört redovisning och ekonomi digitalt och som tar varje möjlighet till automatisering, är det förstås jättespännande med AI. Samtidigt hör vi till de lite otåliga ekonomerna. Som helst vill se ‘verkstad’ här och nu.

Därför är vårt fokus inom AI också riktat på ‘här och nu’. Även om vi ser fram mot att t.ex. redovisning och avstämningar kommer att ske näst intill automatiskt i systemen (vi ekonomer blir mer av drifts övervakare för att säkerställa att allt styrs rätt) med hjälp av AI, så har vi redan idag nytta av AI. Och det här vill vi gärna berätta mer om och exemplifiera!

En morgon fylld av AI

För att försöka sätta högt fokus på hur AI kan användas i verksamheter redan idag, anordnar vi därför en ‘AI-morgon’ på vårt kontor i Inre Hamn (vi sitter på Karlstad Business Center där också det här eventet hålls). Tillsammans med bl.a. Björnbergs IT, Involvus och Aktiv IT bjuder vi in till en kombinerad föreläsning, demo och paneldebatt för att även du skall få tips och inspiration att börja använda AI i er verksamhet. Och vi tar alltså utgångspunkt i hur vi, som inte är ett IT-företag, faktiskt har nytta av AI som verktyg i verksamheten 2024.


Anmälan till: AI hjälper oss - kan det även hjälpa er?

- - -

Läs gärna om Nya Ekonomikompetens tjänster. Läs här 🠊

Föregående
Föregående

Senior Redovisningsekonom

Nästa
Nästa

När tillitsbaserat ledarskap skapar kundnytta