Dagens: Mona och Linnea arbetar med💡

VĂ„ra tvĂ„ duktiga medarbetare Mona och Linnea Ă€r pĂ„ kontoret och arbetar för att vĂ„ra kunder skall fĂ„ bĂ€sta möjliga utförande. Idag arbetar de med
 🡇

Mona och Linnea pÄ Nya Ekonomikompetens kontor i Karlstad

AvstÀmningar och mÄnadsbokslut

Just idag arbetar Mona som ekonom i en kunds 🠊 ekonomifunktion dĂ€r hon hĂ„ller pĂ„ att göra mĂ„nadsbokslut och stĂ€mma av skattekonton etc. Kunden Ă€r ett företag som arbetar över hela Sverige, som tar ansvar för sĂ€kerheten pĂ„ olika arbetsplatser.

Nya Ekonomikompetens utgör kundens kompletta ekonomiavdelning dÀr olika personer Àr involverade i olika delar anpassat till erfarenhet och kompetens. I det hÀr fallet Àr en av Monas kollegor pÄ Nya Ekonomikompetens ekonomiansvarig för kunden.

Totalt sett har kunden en ekonomifunktion som bestÄr av flera personer men eftersom det totala behovet inom redovisning och ekonomi Àr mindre Àn 1 heltid, och varierar mellan olika mÄnader, anpassas ekonomifunktionen (och kostnaden) hela tiden baserat pÄ verksamhetsbehovet.

Proaktivt arbete och löneberedning

Linnea arbetar just nu med löneberedningarna för ett projektorienterat företag dĂ€r Nya Ekonomikompetens och Linnea utgör kundens 🠊 löneavdelning. Just den hĂ€r kunden har en intern ekonomiavdelning och man hade Ă€ven lön internt tidigare.

Med er har vi en mycket bra och fungerande lönefunktion. DĂ€r vi nu Ă€ven fĂ„r bra inspel pĂ„ förbĂ€ttringsarbeten och utveckling av vĂ„ra processer. 🟊🟊🟊🟊🟊

Kombinationen av att den som ansvarade för lönerna började fÄ för mycket att göra parallellt med svÄrighet att hinna med och lÀra sig allt inom lön och lönesystem, gjorde att kunden istÀllet anlitade Nya Ekonomikompetens Lön & HR Service.

Sedan kundförhÄllandet uppstod har en av Linneas kollegor (Linnea hade dÄ inte börjat hos oss) pÄ Nya Ekonomikompetens hjÀlpt kunden att komma till rÀtta med bÄde system, process och metodik. SÄ att Linnea idag har ett mycket enklare och mindre tidskrÀvande arbete i att sammanstÀlla underlag och bereda lönerna jÀmfört med vad kundföretaget tidigare hade nÀr man skötte allt sjÀlva.

- - -

LĂ€s gĂ€rna om Nya Ekonomikompetens: LĂ€s hĂ€r đŸ Š

FöregÄende
FöregÄende

100% digitalt med Fortnox. Check pÄ den!

NĂ€sta
NĂ€sta

SĂ„ mycket kostar ett möte, ett mail, en resa - egentligen💰