Tillgänglig kompetens

Ja, det är högsäsong. Nej, vi håller inte på att jobba ihjäl oss. Vi planerar våra resurser relaterat till kunduppdragen så att vi även skall hinna med interna aktiviteter - och fler trevliga kunder. 🡇

Tillgänglig kompetens - även i högsäsong

Inkommande konsult 💡

En av våra duktiga konsulter är på väg tillbaka från ett uppdrag inom Nordic Paper. Hon arbetar inom redovisning och ekonomi, controlling samt administrativa projekt på ganska kvalificerad nivå. Men tycker även att det är stimulerande med enklare uppgifter.

Provar också gärna nya typer av arbetsuppgifter i nya branscher.

Vår konsult finns tillgänglig för deltids- eller heltidsengagemang (heltid från om ca. en månad) och arbetar gärna ute på kundföretaget. Kontakta oss gärna om du vill ha hennes Kompetensprofil.

Projektredovisning 🟊

Vi har idag flera personer som är duktiga på rekvirering och projektredovisning av offentligt finansierade projekt. Och det här är ett område som vi satsar på och gärna arbetar ännu mer kring. Vi har flera kunder (Visit Värmland, Paper Province mfl) där Nya Ekonomikompetens utgör ekonomifunktionen inklusive ansvaret för projektredovisningen.

Många tror att redovisning av offentlige projekt är enkelt för någon som är van ekonomi och redovisning. Sanningen är dock att det kräver både erfarenhet och specialistkompetens för att hantera arbetet på rätt sätt. Något vi har fått erfara flera gånger när vi fått ta över ekonomifunktioner där tidigare ekonomer faktiskt inte gjort vad som krävs. Det tråkiga är att fel återrapportering riskerar att slå negativt tillbaka på verksamheten.

Här hjälper våra medarbetare gärna till för att det skall bli rätt från början.

Löneservice 💰

Efter att under hösten 2023 byggt upp process och metodik (inkl. kompetens) inom specialistområdet Lön & HR Service, fungerar utförandet nu mycket mer effektivt. Vi har också vässat system och utförandet för flera av våra största kunder. Något som i sin tur frigjort tid och öppnat upp att kunna ta ytterligare kunder inom löneservice.

Har ni behov av kompetens så hör gärna av er för en förutsättningslös dialog. Anna-Karin är konsultchef för ekonomisidan hos oss medan Mariah är konsultchef för Lön & HR Service.

- - -

Läs gärna om Nya Ekonomikompetens tjänster. Läs här 🠊

Föregående
Föregående

Styrelsens årshjul - för effektiv struktur

Nästa
Nästa

Rätt lön i rätt tid utan krångel - en hygienfaktor